Matkakohteita

Matkakohteita maailmalta.Minne tahansa aiotkin matkustaa voit löydät hyödyllistä tietoa täältä. Tänne on kerätty suosittujen matkakohteiden kuvauksia ja tietoa eri kohteista. Painopisteenä ovat suomalaisten suosimat kohteet. Sivuilla on lisäksi linkkejä aiheeseen liittyen. Jokaista sivua voi aivan vapaasti kommentoida ja tuoda oman näkemyksensä asiaan. Aina ei sivun toimittajan näkemys ole sama kuin jonkun toisen. Ihmiset kun kokevat asiat eri tavalla ja jo lähtökohtaisesti hakevat matkalta eri asioita.

Thaimaa | Ensimmäinen esitelty matkakohde on Thaimaa. Se sopii lomakohteeksi ihan mihin vuodenaikaan tahansa. Lisään myöhemmin tietoa Thaimaan eri kohteista, joita on lukuisia.

Espanja | Lukuisten erilaisten loma- ja matkakohteiden Espanja. Sen kohteista löytyy lähes jokaiselle jokin suosikki. Thaimaan tapaan Espanjaan voi matkustaa koska tahansa. Matkakohde pitää valita vuodenajan ja muiden toiveiden mukaan.

Britannia | Suomessa kutsutaan koko maata usein Englanniksi. Tarkasti ilmaistuna Britannia koostuu kolmesta alueesta: Englanti, Wales ja Skotlanti. Kun tähän vielä yhdistetään Pohjois-Irlanti niin sitten saadaan Yhdistynyt Kuningaskunta (UK, United Kingdom). Pohjois-Irlanti on Irlannin saaren koillinen osa, jonka Britannia liitti itseensä vahvemman oikeudella Irlannin itsenäistyessä.

Kreikka | Kilpailee kesälomalaisten suosiosta Espanjan kanssa. Talouskriisistä huolimatta säilyttänyt vankan kannatuksen suomalaisten mielissä.
Comments